Toiletten

Toiletten

VeRuime douchesrdeeld over het hele kampeerterrein bevinden zich vijf toiletgebouwen.
Dus waar u ook staat: er is er altijd één bij u in de buurt.

Voor een goede hygiëne staat o­nze schoonmaakploeg een aantal malen per etmaal klaar om ieder toiletgebouw grondig te reinigen. Dit o­ntslaat u echter niet van uw plicht om na het toiletbezoek alles net zo achter te laten als u het aantrof. Bedenk dat degene die na u komt ook graag van een schoon toilet of wasbak gebruik wil maken. Gedraagt u dus net zo als u thuis gewend bent. En gooi geen plastic of grote rollen papier in de afvoer. Een verstopte afvoer is voor niemand prettig.


Voldoende wasgelegenheid

Bij de vier toiletgebouwen op het seizoenplaatsen-gedeelte ligt de nadruk op douches en wasgelegenheid, omdat tegenwoordig eigenlijk iedere caravan over zijn eigen toilet beschikt, dat op o­ns rioolsysteem is aangesloten.

Omdat op het Trekkersveld (nog) geen water en riolering is aangelegd, is het toiletgebouw dat hier staat het meest uitgebreid. Het beschikt over voldoende en ruime douches, wasgelegenheden die af te sluiten zijn voor eventuele gewenste privacy en toiletten (inclusief chemisch toilet).

Onnodig te vermelden bij deze is het feit dat u in alle toiletgebouwen zonder extra kosten gebruik kunt maken van warm water. Dus geen verborgen kosten in bijv. de aanschaf van speciale munten als u wilt douchen.

Voldoende wasgelegenheidSchone toiletten