Centrum gebouw

Centrumgebouw

Ons centrumgebouw bestaat uit een aantal verschillende gedeeltes:

Bar kantine


Het basisgebouw dateert uit het begin van de vorige eeuw. Het is een degelijk bouwwerk van dik beton met een hoog plafond, waar het zelfs zomers aangenaam koel blijft. Hierin bevindt zich het poolbiljard en de snoepverkoop voor de jeugd.

 

 

 

 

 

Daarnaast is het vroegere terras opgewaardeerd naar een zonnige serre/restaurant met mooi uitzicht op het water en de jachthaven. Dit is bij uitstek de geschikte ruimte voor als u eens een keer niet in de caravan wilt eten, maar de warme maaltijd of uitgebreide snack over laat aan o­ns culinaire team. Laat u bijvoorbeeld verrassen door de dagaanbiedingen die genuttigd kunnen worden bij een indrukwekkende o­ndergaande zon.
Bent u een liefhebber van vers gebakken, warme broodjes bij het o­ntbijt, dan kunt u de dag ervoor uw bestelling doorgeven. De volgende ochtend liggen ze voor u klaar en kunt u de dag uitstekend beginnen.
Over de gehele breedte van serre en basisgebouw loopt de bar.

 Serre kantine met uitzicht op het water

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarvoor en direct aan het strand ligt het in 2005 compleet vernieuwde terras. Dit is geheel met een glazen scherm omsloten, zodat het er ook bij lagere temperaturen met zonneschijn aangenaam vertoeven is.