de Jachthaven

Camping / Jachthaven de Oude Pol

Luchtfoto met VeluwemeerCamping "de Oude Pol", direct aan het Veluwemeer gelegen, biedt u tegen gunstige tarieven uitgebreide recreatiemogelijkheden aan. Het is een rustige familiecamping met strand en jachthaven. Het centrum van Nunspeet ligt op 4 km. afstand en is dus goed met de fiets te bereiken.

Naast een groot terrein voor vaste standplaatsen, beschikt de camping ook over een zogenaamd "Trekkersveld". Hier kunnen bezoekers die geen vaste staanplaats op de camping hebben, voor een seizoen, week of kortere periode kamperen. Iedereen met tent, caravan of camper is welkom. Het is wel aan te bevelen om even contact op te nemen alvorens u met de tent of caravan op weg gaat.

Momenteel zijn we open voor het seizoen 2019, dat zoals gebruikelijk weer loopt tot eind oktober. In het kader van de kwaliteitsverbetering is er een nieuwe camperstortplaats op het Trekkersveld gerealiseerd dit jaar en een jeu-de-boule baan op het sportveld. Verder zit er onder andere nog een vernieuwing/vergroting van de receptie in de planning.

Vanaf 2016 heeft de watersport afdeling een eigen huisstijl, logo en website. Hier vind je vanaf heden alles over watersport boten en aanbieding. Er word nog steeds aan gewerkt om zoveel mogelijk informatie te verschaffen dus geduld en neem regelmatig een kijkje. Via het hoofdmenu onder "De Jachthaven" of onderstaande link.

www.tijhofmarine.nl

In de kantine en op het terras staat er gratis WiFi tot uw beschikking. Hiermee is het mogelijk om met uw telefoon, tablet of notebook uw email te bekijken of gewoon even lekker te surfen op het internet.

 

 Sinds mei 2012 zijn we officieel fietsservicepunt van de ANWB geworden. Dit betekent dat iedereen gebruik kan maken van de beschikbaar gestelde kist met daarin hulpmiddelen om de fiets in optimale fietsconditie te houden of te brengen. Daarnaast hebben we ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen geinstalleerd, zodat de accu kan worden opgeladen. Ondertussen kunt u op o­ns terras genieten van het uitzicht op het Veluwemeer onder het genot van een warme of koude versnapering.


De vaste staanplaatsen op de camping hebben een eigen water-, riool- en electriciteit-aansluiting (16 A). Ook wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van gasflessen en zonnepanelen. Als de zomeravonden lang en zwoel zijn, is de camping net een sprookje met kaarslichtjes en barbeque's en vertoeven de gasten gezellig voor hun caravan of genieten aan de waterkant.

De ligging van de camping is in de lengte aan het water van het Veluwemeer en heeft zodoende naast een ruim en prettig strand, veel ruimte om van alle facetten van het water te kunnen genieten. Ook voor bezoekers die er graag zo nu en dan een dagje willen vertoeven is er ruime parkeergelegenheid en zijn er voldoende facilitaire voorzieningen, zoals douche's en toiletten.
Zonsondergang aan het Veluwemeer
Tegen de avond kunt u genieten van een fantastisch schouwspel van de o­ndergaande zon die in het Veluwemeer verdwijnt. De overkant is namelijk richting het noord-westen: precies de plek waar de zon in de zomer ondergaat.

Ook kunt u dan genieten van een warme maaltijd in de sfeervolle kantine of op het terras buiten. Speciaal aan te bevelen zijn de dagschotels waar de kok altijd erg zijn best op doet, maar natuurlijk kunt u ook 'a la carte' uw gerecht samenstellen.

Surfen op het VeluwemeerDe camping is door de ligging in de lengte aan het Veluwemeer enorm populair bij windsurfers en er wordt dus veel aan watersport gedaan. Zo is er een waterski team en beschikt de camping over een 4-tal havens.

Tevens is er een kampeer/watersport winkel waar u van alles kunt kopen voor uw motorboot of zeilboot, waterskies, surfboards, surf outfits en nog veel meer. Voor de kampeerders zijn alle benodigheden te verkrijgen, zoals lampen, accu's, schroeven, touwen, en natuurllijk barbeque-brandstof.

U bent op zoek naar een caravan of een nieuwe boot? De firma Tijhof is officieël dealer van Selva. Zo is er een werkplaats waar reparaties en o­nderhoud word gedaan aan boten en buitenboord motoren. Vanuit heel Nederland komen er mensen om een nieuwe en/of gebruikte boot of buitenboord motor te kopen. Specialisten die hun vak begrijpen en de behoefte van de klant waarderen. Service van de bovenste plank.Op de camping hanteren wij een strikt beleid in het niet toelaten van honden.

 

Wij hopen u een klein beetje nieuwsgierig te hebben gemaakt en wensen u veel plezier toe op de website. Regelmatig zullen wij nieuws melden onder Nieuwsberichten, dus wees dus zo vrij om geregeld een bezoek te brengen.

Bedankt en tot ziens!